maskinpark

Med Tommy's så kan ni vara säkra på att dom tjänster som erbjuds - levererar vi i världsklass!

Våra mångsidiga kranbilar, för det tunga lyftet - Med eller utan transport!

Kranbilarna har storleken 10 tonmeter upp till 375 tonmeter, varenda en utav våra specialbyggda och unika kranbilar har ett syfte och en specialitet. För varje jobb finns det hos oss en specifik kranbil som är skräddarsydd för att utföra just detta, det finns en mycket välgenomtänkt struktur bakom alla våra kranbilar. Sätt oss gärna på prov, så lyfter vi tillsammans!

Med våra tornkranar så klarar vi uppdrag som vanliga mobilkranar eller stationära tornkranar inte kan. Dessa otroligt mångsidiga maskiner är unika i sitt slag, och - det tar endast 11 minuter att etablera tornet, redo att tackla just ditt projekt!

Med våra runtomsvängande och stela teleskoplastare kan vi lösa det ni behöver hjälp med. Med våra teleskoplastare erbjuder vi bland annat fjärrmanövrering och dom tillbehör och utrustning som krävs för projektet.

Vi är dom enda i Helsingborg som har gaffelställ som är runtomsvängade - 360 grader!

Genom vår unika idé och ett väl fungerande samarbete så finns tillgängligheten till mobilkranar från 30 tonmeter och upp... Inget jobb är för stort (eller för litet) för oss!

Kommer ni inte åt med traditionella metoder så kan vi rekommendera torrsugning. Torrsugen slukar allt i sin väg - stort som smått, i vått och torrt. Torrsugning är även ett exemplariskt alternativ till vissa typer av grävarbeten.

Vi har sugledningar från 3" till 10" och upp till 150 meters längd.

Har ni också dåligt med plats? Vi ordnar med lossning, lagring och transport vart ni vill och hur ni vill! Ni slipper hantera byggmaterialet och hålla lagringsplats. Detta kan också minimera eventuell stöld och skaderisk, det underlättar och förenklar hela projektet.

Till alla våra kranar och arbetsmaskiner finns det många olika alternativ på utrustning. Varje respektive projekt, uppdrag och kund är unikt. Med ett stort utbud av utrustning och tillbehör oavsett vilken kran eller arbetsmaskin ni behöver så löser vi det ni behöver oss till.