OM OSS

"När alla andra går bet på en svår uppgift - då kommer Tommy's."

VILKA ÄR VI?

Vi är proffs på det vi gör och tar oss an olika typer av uppdrag. Oavsett om du behöver kranhjälp, inbärningstjänster, logistiklösningar eller kanske torrsugning så står vi till ert förfogande. Och som en del av Infralogistics med sina 17 företag så har vi kontakterna, resurserna och lösningarna för varje specifikt projekt. Har vi er på kroken? Vänd er med förtroende till oss på Tommy's.

HISTORIK

Tommy's Kranbilar i Helsingborg AB har en lång och gedigen historia, vilket vi är väldigt stolta över. Tommy's har historiskt sett alltid varit kända för att lösa kundernas behov. Vi har fortsatt det goda arbetet som Tommy lagt grunden för med lyfttjänster, inbärningstjänster eller vad det än må vara. 2021 belv företaget uppköpt av KEWAB som nu även ingår i Infralogistics vilket innbär ett större kundutbud och ett bredare utbud på den lokala marknaden, framförallt i området kring storstadsregionerna Malmö och Helsingborg.

MILJÖ OCH HÅLLBARHET

Vi uppdaterar ständigt alla behörigheter som krävs. Med vår erfarna personal så kan vi anta oss de uppdrag som ingen annan klarar.

Vi genomför kontinuerliga förbättringar för att minimera och förebygga negativ påverkan på miljön i hela vår verksamhet.